Itsepuolustus -Streetwise

Streetwise on realistiseen itsepuolustusharjoitteluun keskittynyt järjestelmä. Harjoittelu sisältää hätävarjelutilanteissa tarvittavien fyysisten taitojen lisäksi paljon muita tärkeitä henkilökohtaiseen turvallisuuteen liittyviä asioita, joilla pyritään ennaltaehkäisemään vaaratilanteiden syntyä, sekä helpottamaan niissä toimimista. Kokonaisuuteen on otettu vaikutteita monien kamppailu- sekä itsepuolustuslajien parhaista opeista. Lajia pidetään jatkuvasti ajan tasalla testaamalla ja muokkaamalla nykyistä materiaalia.

Opetus koostuu ydinasioista, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä itsepuolustuksen kannalta, sekä täydentävistä asioista, joilla pitempään harjoitteleva oppilas saadaan kehittymään jatkuvasti eteenpäin jokaisella kamppailun osa-alueella. Streetwise Systems opettaa tulemaan toimeen kaikilla kamppailun etäisyyksillä, sekä mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin tyhjin käsin tai ”kättä pidemmällä”. Lajissa ei kilpailla ja opetus tapahtuu täysin suomenkielellä ilman turhia kumarteluja ja asiaankuulumattomia traditioita.

Itsepuolustusta treenaamme perjantain vaihtuvien aiheiden tunnilla, tulevan viikon aiheen näet Facebookista. Itsepuolustuksesta järjestämme myös pyynnöstä ja tilauksesta kursseja erikseen.