Kombat Klubi on vuonna 2004 rekisteröity itsepuolustus- ja kamppailulajeja opettava urheiluseura. Olemme Kouvolan seudulla ensimmäinen seura, joka on aloittanut brasilian jiu-jitsusta johdettujen lajien säännöllisen harjoittelun. Olemme siis se alkuperäinen ja vanhin BJJ-seura Kouvolassa. Olemme Straight Blast Gym Internationaliin sidoksissa oleva seura ja toimimme tiiviissä yhteistyössä SBG UK kanssa.

Kombat Klubi tarjoaa kamppailu- ja kuntoilulajeja koko perheelle – lapsista senioreihin. Salilla tunnelma on välitön ja viihdymme yhdessä myös treenien ulkopuolella. Tarjoamme harrastajillemme mahdollisuuden harjoitella kamppailun jokaista osa-aluetta. Lajivalikoimaamme kuuluvat brasilialainen jiu-jitsu, lukkopaini, MMA, nyrkkeily ja itsepuolustus. Kuntoilu on ollut kaiken aikaa osana harjoitteluamme siksi esimerkiksi kahvakuula, toiminnallinen harjoittelu, kuntonyrkkeily ja kehonhuolto ovat osa tarjontaamme.

Klubissa kamppailulajien ja kuntoilun harrastaminen on haastavaa ja hauskaa. Tarjoamme laadukasta opetusta, runsaan tunti- ja kurssivalikoiman, viihtyisän salin, kilpailukykyisen hintatason ja tilaisuuden harjoitella mukavien ihmisten kanssa hyvässä ilmapiirissä. Olit sitten nuori tai vanha, aloittelija tai kokenut, meiltä löytyy ohjelmistostamme mielenkiintoinen ja haastava harrastus ja kuntoilumuoto juuri sinulle. Ammattitaitoiset ja motivoituneet ohjaajamme auttavat sinua eteenpäin olipa tavoitteesi kunnon kohottaminen tai kilpailumenestys.

Kombat Klubi Kouvola toimii seuraperustaisesti ja tiiviissä yhteistyössä Fight Club Kouvola Oy:n kanssa. Sali jossa harjoittelemme, sijaitsee Kouvolassa Kotkankallionkatu 23:ssa. Sali on erittäin siisti, hyvin varusteltu kamppailu- ja kuntoilusali. Salin tiloista löydät yli 100 m2 tatamia, kehän, tilavat pukuhuoneet ja paljon erilaisia harjoitteluvälineitä. Meiltä saa myös tarpeisiinne räätälöidyt yksityistunnit, tuntipaketit, kurssit ja tilaisuudet.

Kombat Klubi / SBG Kouvola

Valmentajat

Straight Blast Gym International

Matt Thornton perusti SBG:n vuonna 1992 Portlandiin, Oregoniin. Nykyään SBG:n saleja on yli 50, Amerikan lisäksi ympäri maailmaa: Kanadassa, Brittein saarilla, Afrikassa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Virossa, Ruotsissa… SBG:ssä harjoittelee monia suuria UFC- ja MMA-tähtiä joista tunnetuin on varmasti Conor McGregor.

SBG tarjoaa korkeatasoista itsepuolustusta, taistelulajeja ja kuntoilua kaikille jotka ovesta sisään astuvat. Ei vain nuorille urheilijoille vaan myös kaiken ikäsille naisille ja miehille, ihmisille jotka tahtovat pysyä kunnossa, pitää hauskaa ja oppia itsepuolustusta sekä lapsille ja nuorille jotka haluavat oppia kamppailulajeja kannustavassa ja ystävällisessä ilmapiirissä.

SBG ei ole vain parasta opetusta, parhaiden opettajien johdolla parhaille taistelijoille, kuten McGregor. SBG on kaikkea tätä, mutta myös paljon muuta
-SBG on kaikille!

Tutustu lisää kattojärjestöömme: http://www.straightblastgym.com/