• Brasilialainen Jiujitsu

  Brazilian Jiu Jitsu / BJJ
  Brasilialainen Jiujitsu

  Brasilialainen jiujitsu


  Brasilialaisten Helio ja Carlos Gracien judosta kehittämä kamppailutyyli. BJJ painottuu vahvasti mattotyöskentelyyn jossa erillaiset lukot ja kuristukset ovat suosittuja tekniikoita. Laji sopii hyvin sekä naisille että miehille ikään tai kuntoon katsomatta. Peruskunto kasvaa harjoitellessa ja innostuneiden on mahdollista myös kilpailla, mutta se ei ole välttämätöntä, jujutsu sopii hyvin myös kuntoilusta ja itsepuolustuksesta kiinnostuneille.
  Brasilian jujutsun kilpailuissa, sekä harjoittelussa käytetään ju-jutsu- tai judopukua. Vaikka brasilialainen jujutsu tuli maailmalla tunnetuksi vapaaottelukilpailuiden myötä, poikkeaa se kilpailulajina huomattavasti vapaaottelusta. Kilpailumuotona brasilialaisen jujutsu on painilaji, jossa on tavoitteena saada vastustaja luovuttamaan erilaisilla käsi- ja jalkalukoilla tai kuristuksilla.
  Kaikenlaiset lyönnit ja potkut ovat kilpailuissa kiellettyjä. Harjoittelun voi aloittaa ilman erityisiä varusteita tai välineitä. Kun laji tulee tutuksi on hyvä hankkia ju-jutsupuku eli gi. Hyvän puvun saa uutena jopa alle satasella ja ohjaajat neuvovat sen hankinnassa.
 • Nyrkkeily

  Kuntonyrkkeily - Boxing
  Nyrkkeily

  NYRKKEILY / KUNTONYRKKEILY

  Kuntonyrkkeily polttaa rasvaa ja kehittää kestävyys- ja lihaskuntoasi. Jos mietit tehokasta aerobista liikuntaa, kuntonyrkeily on erinomainen vaihtoehto. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikkaa ilman ottelemista ja kontakteja. Kuntonyrkkeily antaa haasteita niitä kaipaaville ja siinä pystyy kehittämään itseään. Kuntonyrkkeily sopii kaikille ja kaikenikäisille, jotka haluavat nostaa kuntoa monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaa. Erityisen hyvää se tekee istumatyötä tekeville ihmisille, jotka kärsivät niska-hartiaseudun ja selän ongelmista. Kuntonyrkkeily sopii hyvin myös niille, jotka eivät innostu jumppien askelkuvioista, mutta kaipaavat ohjaajan kannustusta. Aloittelija tarvitsee vain t-paidan, verkkarit, sisäliikuntakengät, vesipullon, pyyhkeen ja avoimen mielen. Saliltamme, voit lainata hanskat ja muut tarvittavat välineet. Harrastuksen jatkuessa moni hankkii yleensä omat hanskat ja varusteet. Kuntonyrkkeilyn tekniikat ovat perusta nyrkkeilyn harrastamiselle ja ottelemaan pääsee kun kokemusta ja taitoa alkaa karttua.
 • Lukkopaini

  Submission Wrestling / SW
  Lukkopaini

  Submission Wrestling

  Submission Wrestling (SW) eli lukkopaini on lajina nykyajan vapaapainia, johon on yhdistetty lukot ja kuristukset. Lukkopaini on painin muoto, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Laji on hyvin samankaltainen brasilialaisen jujutsun kanssa, merkittävämpänä erona se ettei lukkopainissa käytetä takkia, housuja ja vyötä. Käytännössä lukkopaini on Brasilialaista jujutsua ilman pukua. Lukkopainin tekniikoilla on merkittävä osa vapaaottelussa, sillä usein kamppailutilanne ajautuu lähikontaktiin ja sitä myötä mattopainiksi Brasilialaisen jujutsun tekniikoiden lisäksi lukkopainissa yhdistellään muun muassa vapaapainin, sambon ja judon tekniikoita. Vaikka lukkopaini on erittäin suosittu vapaaottelun ja brasilialaisen jujutsun tukilaji voi sitä harrastaa myös yksinään kilpaurheiluna tai kuntoliikuntana. Lukkopainia treenaamme brasilialaisen jujutsun kanssa rinnakkain.

 • Vapaaottelu

  Mixed Martial Arts / MMA / SBG Kickboxing
  Vapaaottelu

  MMA/SHOOTO

  Vapaaottelu on kamppailu-urheilulaji, jonka säännöt sallivat monipuolisten pysty- ja mattotekniikoiden käytön. Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja. Mikäli ottelu kestää täyden ajan, julistavat arvostelutuomarit voittajan perustuen ottelijoiden tekniseen osaamiseen sekä aktiivisuuteen. Ottelut käydään kehässä tai vaihtoehtoisesti häkissä. Shooto eli vapaaottelu (MMA) on Japanista lähtöisin oleva ns. all-round kamppailulaji, jossa on yhdistetty monien eri pysty- ja mattokamppailulajien tekniikoita yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Japanilaiset kehittivät saamistaan opeista kilpailulajin, jota alkuun kutsuttiin "hard style" nimellä. Shooto kilpailuja Japanissa on järjestetty jo yli 20 vuoden ajan ja se on Japanin ja maailman levinnein vapaaotteluorganisaatio. Kombat Klubi on suomen vapaaotteluliiton jäsenseura. MMA Clinch keskittyy etäisyyden hallitsemiseen ja alasvienteihin ja MMA Striking vapaaottelu tyyppiseen lyömiseen ja potkunyrkkeilytyyliseen pystyottelemiseen. MMA harjoittelun sivutuotteena meillä voi harjoitella SBG Kickboxingia, joka on vaihtoehtomme pystyottelemiselle. Jotta treenaaminen olisi tavoitteellista sekä itse näkee oman kehityksensä on lajissa myös oma tasojärjestelmänsä. SBG Kickboxingia voi harjoitella myös kuntonyrkkeilytyyppisesti vaikka ei MMA:ta haluaisikaan harrastaa. Vapaaottelutreenejä ja kursseja järjestämme kun sopivasti kiinnostuneita on ilmoittautunut. Ilman aiempaa kamppailulajitaustaa olevia suosittelemme aloittamaan treenamisen nyrkkeily ja BJJ-ryhmissämme.
 • Kahvakuula ja kehonhuolto

  Girya
  Kahvakuula ja kehonhuolto

  Kahvakuula ja kehonhuolto

  Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä. Kuulalla harjoitetut liikkeet ovat yksinkertaisia ja monipuolisia ja siinä kehittyvät kunnon monet osa-alueet. Kuulalla saa treenattua voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa, liikkuvuutta. Lisäksi liikkeet ovat dynaamisia ja toiminnallisia joten myös aerobinen kunto kasvaa hyvin. On tärkeää, että liikkeet, joita tehdään, ovat kahvakuulalle tarkoitettuja. Onkin hyvä aloittaa tekniikan opettelu asian osaavan ohjaajan kanssa. Kuulalla harjoittelu aloitetaan rauhallisesti ja tarpeeksi pienellä painolla. Ei kuitenkaan liian pienellä, koska voima tuotetaan jaloista ja lantiosta, ei kädellä. Harjoitteissa kuulaa ei niinkään nosteta vaan heilautetaan. Kahvakuulaharjoittelu sopii lähes kaikille. Tästä johtuen kahvakuulaharjoittelu on innostanut monet urheilijatkin ottamaan lajin harjoitusohjelmaan. Laji on erinomainen painonhallintaan ja kiinteytystä haluavalle. Kuulalla voi tehdä nopean ja tehokkaan voimatreenin tai pidentää aikaa ja toistoja, jolloin saa kestävyyttä kehittävän treenin. Yhdellä kuulalla pystyt tekemään monia eri liikkeitä. Kahvakuula on takuuvarma laji vartalon muokkaamiseen. Kahvakuulailun lisäksi tunneilla tehdään myös monipuolisesti liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittäviä harjoituksia.
 • Itsepuolustus

  Self defense / Street wise
  Itsepuolustus

  Itsepuolustus -Streetwise

  Streetwise on realistiseen itsepuolustusharjoitteluun keskittynyt järjestelmä. Harjoittelu sisältää hätävarjelutilanteissa tarvittavien fyysisten taitojen lisäksi paljon muita tärkeitä henkilökohtaiseen turvallisuuteen liittyviä asioita, joilla pyritään ennaltaehkäisemään vaaratilanteiden syntyä, sekä helpottamaan niissä toimimista. Kokonaisuuteen on otettu vaikutteita monien kamppailu- sekä itsepuolustuslajien parhaista opeista. Lajia pidetään jatkuvasti ajan tasalla testaamalla ja muokkaamalla nykyistä materiaalia.

  Opetus koostuu ydinasioista, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä itsepuolustuksen kannalta, sekä täydentävistä asioista, joilla pitempään harjoitteleva oppilas saadaan kehittymään jatkuvasti eteenpäin jokaisella kamppailun osa-alueella. Streetwise Systems opettaa tulemaan toimeen kaikilla kamppailun etäisyyksillä, sekä mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin tyhjin käsin tai "kättä pidemmällä". Lajissa ei kilpailla ja opetus tapahtuu täysin suomenkielellä ilman turhia kumarteluja ja asiaankuulumattomia traditioita.

  Itsepuolustusta treenaamme perjantain vaihtuvien aiheiden tunnilla, tulevan viikon aiheen näet Facebookista. Itsepuolustuksesta järjestämme myös pyynnöstä ja tilauksesta kursseja erikseen.
 • Hinnat

  Prices

  Hinnat

  • Yksi laji 6kk
   200 €
  • Kaksi lajia 6kk
   250 €
  • Yksi laji 3kk
   120 €
  • Kaksi lajia 3kk
   170 €
  • 10-kortti, käy kertamaksuna kaikkiin lajeihin
   50 €
  • kertamaksu/ harjoitus/ ei-jäsenet
   7 €
  • Vuosijäsenmaksu tai 25e kevät/syksy
   50 €

  Seurassamme päälajeja on kaksi: BJJ ja nyrkkeily. Harjoittelumaksuun kuuluu kaikki valitsemasi lajin tunnit.
  Seuran jäsenmaksu suoritetaan harjoittelumaksun tai toisen 10-kortin maksun yhteydessä. Jäsenmaksulla pääsee mukaan seuran omiin tapahtumiin sekä sen lisäksi lajimaksun maksaneilla on mahdollisuus harjoitella itsenäisesti salilla ja kaikilla välineillä seuran vuorojen aikana. Ohjattu tunti luonnollisesti on tilojen käytössä aina etusijalla.
  10-korttia voi käyttää kertamaksuna mihin tahansa harjoitukseen kunhan peruskurssi on käyty tai sinulla on aiempaa kokemusta lajista. Kortin voi myös ostaa lahjaksi ja sitä voi käyttää useampi henkilö.