• 04HELMI
  0 Comments
  20 VUOTTA KAMPPAILUA, JUHLALEIRI TULOSSA…

  20 VUOTTA KAMPPAILUA, JUHLALEIRI TULOSSA…

  Kombat Klubi ry 20 vuotta

  Kombat Klubi ry tulee tänä vuonna virallisesti 20 vuotta.

  Juhlistamme tätä merkkipaalua juhlaleirillä jonka ajankohdaksi valikoitui 17.5-19.5.2024 Ajankohta on muutaman päivän heitolla tasan kymmenen vuotta siitä kun edellisen kerran juhlaleiriä järjestimme.

  Leiri on kunnianosoitus edesmenneelle valmentajalegendalle Karl Tanswellille, jonka perintö elää vahvasti meissä joita hän valmensi. Leirillä tullaankin näkemään Karlin läheisimpiä ystäviä valmentamassa.  Ainakin kolme SBGi:n mustaa vyötä on varmistanut osallistumisensa ja saamme nauttia heidän valmennuksestaan.

  Toivottavasti myös muutama yllätysvieras saadaan paikalle joiden vaikutus ollut merkittävä seuran historiassa…

  Kymmenen vuotta sitten leirijulisteessa olivat niinkin kovat nimet kuin Karl Tanswell, Sauli Heilimö, Jon Bond ja Mika Önkki… leirillä oli eri teemoja ja harjoituksia kokonaisvaltaisesti kaikesta.

  Tulevalla leirillä pidämme perinteitä yllä hieman eri kokoonpanolla. Leirillä tullaan näkemään jo 1990 luvulla Karlin kanssa treenaamisen aloittanut mustavyö Simon Kenny (SBG Manchester) sekä Karlin kanssa yhteistyön samoihin aikoihin (2008) aloittaneet Matt Inman (SBG UK  päävalmentaja) ja Jarkko Korjus (SBG Kouvola). Yhteensä kamppailulajikokemusta näillä kavereilla taitaa olla 100 vuotta.

  Leiri on avoin kaikille ja leirillä tulee olemaan harjoituksia joka kamppailun osa-alueesta.  Tarkemmat tiedot myöhemmin. 

  Tulossa upea leiri jota ei kannata missata. Varaa tämä viikonloppu kalenteristasi ja osallistu ikimuistoiseen tapahtumaan.