• 03JOULU
  0 Comments
  Kevätkausi alkaa 4.1.18, avoin tutustumisilta harjoituksissa 16.1 klo 18.30-21.30

  Kevätkausi alkaa 4.1.18, avoin tutustumisilta harjoituksissa 16.1 klo 18.30-21.30

  Harjoittelemaan voit tulla milloin vain ja mitä vain, kaikki tunnit avoimia kaikille. Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai Facebookissa niin sovimme sopivan tutustumistunnin.

  Aikataulussa on kolme päälajia: Brasilian jiujitsu (BJJ/ SW), nyrkkeily (Boxing) ja vapaaottelu (MMA). Näiden mukaan määräytyvät myös harjoitusmaksut.  Lisäksi kaikille yhteisiä tunteja ovat keskiviikon ja torstain kahvakuula/ kehonhuolto (Girya) sekä perjantain aiheiltaan vaihtuva tunti. Nämä tunnit kuuluvat kaikille jotka ovat maksaneet yhden tai useamman lajin kausimaksun. Kaikille tunneille on myös mahdollista osallistua kertamaksulla tai 10-kortilla.

  Nyrkkeilyä ja kuntonyrkkeilyä on kolme kertaa viikossa. Painimisesta tykkääville on tarjolla kolme treenikertaa Brasilian jiu-jitsun ja lukkopainin muodossa. Lisäksi kahvakuula/ kehonhuoltotunnit, yhdellä lajimaksulla siis kuusi treeniä viikossa.

  MMA harrastajille on tarjolla kaksi omaa harjoitusta viikossa sekä kahvakuula / kehonhuolto päälle. Pääsääntöisesti toinen tunti paneutuu clinch etäisyyden hallitsemiseen ja alasvienteihin ja toinen tunti keskittyy MMA tyyppiseen lyömiseen ja potkunyrkkeilytyyliseen pystyottelemiseen.

  MMA harjoittelun sivutuotteena uutena lajina voi harjoitella SBG Kickboxingia, joka on vaihtoehto pystyottelemiselle. Jotta treenaaminen olisi tavoitteellista sekä itse näkee oman kehityksensä on tässä myös oma tasojärjestelmänsä. SBG Kickboxingia voi harjoitella myös kuntonyrkkeilytyyppisesti vaikka ei MMA:ta haluaisikaan harrastaa.

  Yhteisenä kaikille ohjelmaan on siis lisätty kuntoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Keskiviikkoisin ja torstaisin ohjelmassa oleva kahvakuula ja kehonhuolto on tunti joka pitää sisällään ohjaajasta riippuen pääsääntöisesti kahvakuulailua, lihaskuntoharjoittelua, liikkuvuustreeniä ja venyttelyä. Perjantaisin on tunti joka tuo vaihtelua ja mielenkiintoa harjoitteluun. Alustavasti tunnilla pidetään itsepuolustusta, kahvakuulan tekniikkaa, mutta myös mistä tahansa seuramme lajista lisätreeni on mahdollinen. Seuralaiset voivat myös toivoa harjoituksen aiheita.

  Aikataulut on päivitetty kalenteriin!

  Harjoittelumaksut:

  Harjoittelumaksu ½ vuotta, yksi laji: BJJ, Boxing tai MMA (+ Girya ) = 200 e
  Harjoittelumaksu ½ vuotta, kaksi lajia = 250e
  Harjoittelumaksu ½ vuotta, kaikki lajit = 300e
  10-kortti 50e, käy kaikkiin lajeihin
  Yksittäinen harjoitus 5 e kerta/ harjoitus / vierailijat 7e

  Seuran jäsenmaksu 50e /vuosi, suoritetaan harjoittelumaksun tai toisen 10-kortin maksun yhteydessä. Jäsenmaksulla pääsee mukaan seuran omiin tapahtumiin sekä sen lisäksi lajimaksun maksaneilla on mahdollistuus harjoitella itsenäisesti salilla ja kaikilla välineillä seuran vuorojen aikana. Ohjattu tunti luonnollisesti on tilojen käytössä aina etusijalla.