• TULE TUTUSTUMAAN BRASILIAN JU-JUTSUUN JA KUNTONYRKKEILYYN TIISTAINA 31.10.2017

  TULE TUTUSTUMAAN BRASILIAN JU-JUTSUUN JA KUNTONYRKKEILYYN TIISTAINA 31.10.2017

  Jos missasit elokuussa edellisen tutustumiskerran, harrastus on joskus aiemmin jäänyt tauolle tai löysit Kombat klubin vasta äsken, uusi tilaisuus on nyt! Brasilian jujutsun ja kuntonyrkkeilyn ilmainen tutustumiskerta järjestetään tiistaina 31.10

  Kuntonyrkkeilyn ilmainen kokeilutunti alkaa klo 18:00

  Brasilian jiu-jitsun ilmainen kokeilutunti alkaa klo 19:30.

   Kummatkin lajit sopivat hyvin sekä naisille että miehille ikään tai kuntoon katsomatta. Peruskunto kasvaa harjoitellessa ja innostuneiden on mahdollista myös kilpailla. Harjoituksiin (myös tutustumiskerralle) tarvitset mukaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullon, nyrkkeilyyn lisäksi halutessasi sisäliikuntakengät.

  BJJ painottuu vahvasti mattotyöskentelyyn jossa erilaiset lukot ja kuristukset ovat suosittuja tekniikoita. Kaikenlaiset lyönnit ja potkut ovat kiellettyjä. Valitse sinulle sopivat harjoituspäivät

  Harjoitukset:

  • tiistaina 19.30-21.00,
  • torstaina 18.00-19.30
  • perjantaina 18.30-20.00

   

  Kuntonyrkkeily on tehokasta aerobista liikuntaa, se polttaa rasvaa ja kehittää kestävyys- ja lihaskuntoa. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan nyrkkeilyliikkeitä ja tekniikkaa ilman ottelemista ja kontakteja.

  Harjoitukset:

  • tiistaina 18.30-19.30,
  • torstaina 19.30-21.00

  Kursseille ei tarvitse erikseen etukäteen ilmoittautua, tulet vain harjoituksiin paikalle. Kuulemme toki mielellään sinusta jo ennen kurssia, etenkin jos et pääse aloituskerralle mukaan vaan aloitat vasta myöhemmin, aloittaa voi milloin vain. Hinta 50e/10kertaa, maksu lajikohtaisesti.

  Harjoittelemme Fight Club Kouvolan tiloissa Kotkankallionkatu 23:ssa. Lisätietoja osoitteesta info@kombatklubi.fi

  Tervetuloa!