• 06HELMI
  0 Comments

  MMA valmentaja Matt Inman juhaleirin yksi vetäjistä

  Matt Inman

  Nykyisessä pestissään London Grapplessä valmentava Matt on ollut vuodesta 2022 jolloin muutti Lontooseen. Matt oli aiemmin päävalmentaja ja otteluteamin valmentaja SBG Manchesterissa, salilla, joka on tuottanut joitain maan parhaista MMA -lahjakkuuksista. Matt toimii edelleen SBG UK päävalmentaja ja johtajana.

  Häntä pidetään laajalti yhtenä Ison-Britannian parhaista MMA otteluvalmentajista, ja hän on valmentanut esimerkiksi  4 x maailmanmestarin Jack Cartwrightin (Cage Warriors), Davey Grantin (UFC), Saul Rogersin (Bellator) ja monia muita.

  Matt on myös tehnyt mittavan uran kamppailu-urheilijana.

  Hänellä on 20-11 ammattilaisottelua MMA urallaan, johon sisältyi useiden kotimaisten mestaruuksien voittaminen ja Cage Warriorsin maailmanmestaruuden haastaminen.

  MMA: n ulkopuolella hän on otellut ammattimailaisotteluita Muay Thaissa Thaimaassa (2005) ja vietti vuoden ammattinyrkkeilijänä (2012).

  Tällä hetkellä Matt on yksi aktiivisimmista BJJ-kilpailijoista maailmanlaajuisesti. Yli 150 ottelulla vuonna 2023 hän on Grappling Industriesin parhaiten sijoittunut mieskilpailija maailmanlaajuisesti.

  Hän on Polaris veteraani, 3 x IBJJF Euroopan mitalisti ja 1 x British Open -mestari.